Faglige messer og events

Schüco Norge både gjennomfører og deltar på en rekke arrangement hvert år. Her vil du finne en oversikt over anbefalte spennende faglige events med muligheter til å treffe oss og se våre produkter live. Bli med!

 

BAU 2023 i München, 16.-18. april

Som vi har lengtet! Tiden er endelig inne for at BAU, verdens ledende messe for arkitektur, materialer og systemer åpner dørene i München igjen. Bli med oss i Schüco Norge på fagreise! Påmeldingsfristen er nå utgått.

Informasjon

Gjennomførte arrangement:

ARCHITECT@WORK Oslo 23. - 24. november

Opplev en annerledes arkitekturmesse hvor produktinnovasjoner står i fokus. ARCHITECT@WORK Oslo går av stabelen den 23. og 24. november 2022 på Nova Spektrum i Lillestrøm. Ta en titt på programmet og la deg inspirere!

Les mer om ARCHITECT@WORK her!

Boligmesse i Ålesund 28. - 30. okt.

Vi gleder oss til å møte deg i Ålesund, Sparebanken Møre Arena. Vår lokale partner Straumsheim Glass og Fasade AS skal være til stede og vil kunne svare på dine spørsmål. Gled deg til mye inspirasjon og spennende foredrag rundt ditt boligprosjekt.

Bestill gratis billetter

«Architects, not Architecture» 1. sept.

«Architects, not Architecture» kommer til Oslo igjen. Peter Cook - CHAP/London, Reiulf Ramstad - Reiulf Ramstad Arkitekter/Oslo og Beate Hølmebakk - Manthey Kula Arkitekter/Oslo deler sine personlige erfaringer og viktige kreative perioder i livet - men med en spennende utfordring: de har ikke lov å snakke om arkitektur.

Informasjon og påmelding

Glass og Fasadedager i Bergen 19. - 21. mai

Fagdagen 2022 gjennomføres i Bergen. Arrangementet har både et omfattende konferanseprogram og en stor bransjeutstilling med utstillere fra Glass og Fasadeforeningen. Vi treffes på fagdagen.

Les mer om saken her

ArchiWalks i Oslo 10. mai

Saint-Gobain og Schüco inviterer til en spasertur langs Barcode hvor det er sterkt fokus på det estetiske – hva er inntrykket du får av bygningene? Vi kikker på prosjekter fra Munchmuseet til Sentralbanestasjonen via Deichman bibliotek, Visma, Deloitte og DNB-bygget. Møt oss på Kaffebrenneriet i Dronning Eufemias gate 11, tirsdag 10. mai 2022 kl. 08:00. Varighet kl 8:00 - 11:00 (Vi starter med en kaffekopp og noe å bite i) .

Meld deg på via e-post