Faglige messer og events

Schüco Norge både gjennomfører og deltar på en rekke arrangement hvert år. Her vil du finne en oversikt over anbefalte spennende faglige events med muligheter til å treffe oss og se våre produkter live. Bli med!

 

Kommende events

ArchiWalks i Oslo 10. mai

Saint-Gobain og Schüco inviterer til en spasertur langs Barcode hvor det er sterkt fokus på det estetiske – hva er inntrykket du får av bygningene? Vi kikker på prosjekter fra Munchmuseet til Sentralbanestasjonen via Deichman bibliotek, Visma, Deloitte og DNB-bygget. Møt oss på Kaffebrenneriet i Dronning Eufemias gate 11, tirsdag 10. mai 2022 kl. 08:00. Varighet kl 8:00 - 11:00 (Vi starter med en kaffekopp og noe å bite i) .

Meld deg på via e-post

Glass og Fasadedager i Bergen 19. - 21. mai

Fagdagen 2022 gjennomføres i Bergen. Arrangementet har både et omfattende konferanseprogram og en stor bransjeutstilling med utstillere fra Glass og Fasadeforeningen. Vi treffes på fagdagen.

Les mer om saken her

Boligmesse i Ålesund 28. - 30. okt.

Vi gleder oss til å møte deg i vårt PopUp Showroom live på boligmessen i Ålesund. Vår lokale Premium Partner Straumsheim Glass og Fasade AS skal være til stede og vil kunne svare på dine spørsmål. Gled deg til mye inspirasjon og spennende foredrag rundt ditt boligprosjekt.

Mer informasjon kommer!

ARCHITECT@WORK Oslo 23. - 24. november

Opplev en annerledes arkitekturmesse hvor produktinnovasjoner står i fokus. ARCHITECT@WORK Oslo går av stabelen den 23. og 24. november 2022 på Nova Spektrum i Lillestrøm. Ta en titt på programmet og la deg inspirere!

Les mer om ARCHITECT@WORK her!

Gjennomførte events 2021

Fagkveld Arkitektenes Hus 17. nov.

Ønsker du faglig påfyll og en mulighet for å treffe andre arkitekter og bransjefolk? Nå har du muligheten! Det er lenge siden sist vi kunne møtes fysisk og derfor har Schüco, Vetrotec, Glava Isolasjon og Weber tatt initiativet til en gratis fagkveld på Arkitektenes Hus i Oslo.

Påmelding og agenda

Bygg Reis Deg 20. - 23. oktober

Hvert andre år er Bygg Reis Deg DEN møteplassen innenfor byggebransjen. I år har Glass og Fasadeforeningen reservert en 600m2 stor paviljong som skal vise frem vår bransjes faglige bredde og alle de spennende bruksområdene for alle besøkende. Sammen med vår Premium Partner Elverhøy Aluminium og Glass AS er vi med på «Verdens beste byggematerialer»

Få gratis billett!

Glass og Fasadedager 21. oktober

Fagdagen 2021 gjennomføres i forbindelse med Bygg Reis Deg på Lillestrøm. Arrangementet har både et omfattende konferanseprogram og en (kjempe)stor bransjeutstilling med 24 utstillere fra Glass og Fasadeforeningen. Vi treffes på fagdagen.

Påmelding!

Boligmesse i Ålesund 1. - 3. oktober

Vi gleder oss til å møte deg i vårt PopUp Showroom live på boligmessen i Ålesund. Vår lokale Premium Partner Straumsheim Glass og Fasade AS skal være til stede og vil kunne svare på dine spørsmål. Gled deg til mye inspirasjon og spennende foredrag rundt ditt boligprosjekt. Sikre deg gratis billett allerede nå!

Få gratis billett!

ARCHITECT@WORK Oslo 29. - 30. september

Opplev en annerledes arkitekturmesse hvor produktinnovasjoner står i fokus. ARCHITECT@WORK Oslo går av stabelen den 29. og 30. september 2021 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Ta en titt på programmet og la deg inspirere!

Program og mer informasjon!

Boligmesse i Bergen 24. - 26. september

Sammen med vår Premium Partner Kebo Glass AS skal vi delta på Boligmessen i Bergen. På vår stand får du sjansen til å ta en titt på våre produkter og bli kjent med din lokale Schüco leverandør. Få gratis billett til messen allerede nå!

Få gratis billett!