Faglige messer og events

Schüco Norge både gjennomfører og deltar på en rekke arrangement hvert år. Her vil du finne en oversikt over anbefalte spennende faglige events med muligheter til å treffe oss og se våre produkter live. Bli med!

 

Lyst på en studietur til Oberriet i Sveits 17.-18. oktober?!

Visste du at Schüco ikke bare tilbyr profiler i aluminium og PVC, men også i stål? Bli kjent med Schüco stålsystem Jansen. Vi har gleden av å inviterer deg på en reise til Oberriet i Sveits 17. til 18. oktober.

Les mer om turen til Sveits her

Gjennomførte arrangement:

Zak World of Façades i Oslo, 30. nov

Zak World of Façades er en internasjonal konferanseserie om fasadedesign og fasadeteknikk. Frem til i dag har over 29 000 deltakere vært med på 124 utgaver av konferansen i over 35 land. 30. november kommer den for første gang til Norge!

Se program og meld deg på

Eksklusiv omvisning, Bygg Reis Deg

Vi inviterer til lukket omvisning på stand med spennende produktnyheter, snacks, drikke og mingling med andre fagfolk. Dr. Thomas Schlenker, Senior Vice President, Digitalisation and Sustainability i Schüco International KG, vil holde foredrag om Carbon Control. Onsdag 18. oktober kl 12-15.

Meld deg på i dag

Bygg Reis Deg Lillestrøm 18.-21. okt

Glass og aluminium har enorm betydning i utformingen av energivennlige og funksjonelle bygg. Materialene blir i økende grad benyttet i private boliger. Sammen med Glass og Fasadeforeningen viser vi igjen frem «VERDENS BESTE BYGGEMATERIALER». Møt oss på stand B1-25 i Hall B.

Få gratis billett

BAU 2023 i München, 16.-18. april

Som vi har lengtet! Tiden er endelig inne for at BAU, verdens ledende messe for arkitektur, materialer og systemer åpner dørene i München igjen. Bli med oss i Schüco Norge på fagreise! Påmeldingsfristen er nå utgått.

Informasjon

ARCHITECT@WORK Oslo 23. - 24. november

Opplev en annerledes arkitekturmesse hvor produktinnovasjoner står i fokus. ARCHITECT@WORK Oslo går av stabelen den 23. og 24. november 2022 på Nova Spektrum i Lillestrøm. Ta en titt på programmet og la deg inspirere!

Les mer om ARCHITECT@WORK her!

Boligmesse i Ålesund 28. - 30. okt.

Vi gleder oss til å møte deg i Ålesund, Sparebanken Møre Arena. Vår lokale partner Straumsheim Glass og Fasade AS skal være til stede og vil kunne svare på dine spørsmål. Gled deg til mye inspirasjon og spennende foredrag rundt ditt boligprosjekt.

Bestill gratis billetter

«Architects, not Architecture» 1. sept.

«Architects, not Architecture» kommer til Oslo igjen. Peter Cook - CHAP/London, Reiulf Ramstad - Reiulf Ramstad Arkitekter/Oslo og Beate Hølmebakk - Manthey Kula Arkitekter/Oslo deler sine personlige erfaringer og viktige kreative perioder i livet - men med en spennende utfordring: de har ikke lov å snakke om arkitektur.

Informasjon og påmelding

Glass og Fasadedager i Bergen 19. - 21. mai

Fagdagen 2022 gjennomføres i Bergen. Arrangementet har både et omfattende konferanseprogram og en stor bransjeutstilling med utstillere fra Glass og Fasadeforeningen. Vi treffes på fagdagen.

Les mer om saken her

ArchiWalks i Oslo 10. mai

Saint-Gobain og Schüco inviterer til en spasertur langs Barcode hvor det er sterkt fokus på det estetiske – hva er inntrykket du får av bygningene? Vi kikker på prosjekter fra Munchmuseet til Sentralbanestasjonen via Deichman bibliotek, Visma, Deloitte og DNB-bygget. Møt oss på Kaffebrenneriet i Dronning Eufemias gate 11, tirsdag 10. mai 2022 kl. 08:00. Varighet kl 8:00 - 11:00 (Vi starter med en kaffekopp og noe å bite i) .

Meld deg på via e-post