Om oss

Schüco Knowledge er en kunnskapsportal for arkitekter, rådgivere og entreprenører. I tillegg til faglige artikler og prosjektreportasjer gir vi tilgang til nyttige guider og e-bøker.

Hvem er vi?

Tom Erik Wiger, Thomas Aasen, Jardar Kilsti Nordeng og Jonas van Zwieten Sivertsen er prosjektrådgivere hos Schüco Norge som alle har lang erfaring fra fasaderådgivning.
 
Med vår bakgrunn fra ulike systemleverandører av aluminiumfasader, glassbransjen og utførende virksomhet bidrar vi gjerne i design-prosessen. Krav til isolerende egenskaper, ut- og innsyn, solskjerming og krav til sikkerhet er parametere som påvirker fasadeuttrykket. I fellesskap kan vi finne fram til gode løsninger ved hjelp av vårt omfattende standardsortiment eller basert på et prosjektspesifikt design.

Jardar Kilsti Nordeng - sivilingeniør, konstruksjonsteknikk

Jeg har jobbet i bransjen siden 1999, som teknisk rådgiver hos leverandører av både glass og metall. Jeg har jobbet mye med tekniske løsninger innenfor brann, sikkerhet, bygningsfysikk, varme og lys og spredt mine kunnskaper til både arkitekter, byggherrer og entreprenører.

Avtal møte med meg

Tom Erik Wiger - bygningsingeniør

Jeg er etterhvert 60+ og har jobbet innenfor bransjen siden tidlig 80-tall, de siste par ti-år som prosjektrådgiver hos Schüco i Norge. Med utstrakt fokus på prosjektering, har jeg opparbeidet meg god kjennskap til arkitektstanden og trives med å jobbe direkte med de oppgaver som våre ulike kontakter i by og land måtte ha.

Avtal møte med meg

Thomas Aasen - bygningsingeniør

Jeg har bransjeerfaring siden1985. Jeg har arbeidet for systemleverandører av fasader samt en av de store produsentene av bygningsglass. Jeg har lang erfaring som prosjektrådgiver innen fasadesystemer i aluminium. Har spesiell kompetanse innen branntekniske problemstillinger etter mange år med planlegging og gjennomføring av brannprøvinger med fasader, vinduer og dører. Utover dette har jeg erfaring som prosjektleder for fasadeentreprenør.

Avtal møte med meg

Jonas van Zwieten Sivertsen - fagingeniør, BIM-tekniker

Jeg startet i glass- og fasadebransjen i 2005. Hvor jeg i over ti år har jobbet med montering av glass, dører, vinduer og fasader. De senere årene har jeg jobbet som teknisk rådgiver hos Schüco Norge, hvor miljø og bærekraft, BIM og tekniske løsninger står sentralt i mitt daglige arbeid.

Avtal møte med meg

Selskapet

Schüco Gruppen utvikler og selger systemløsninger for vinduer, dører, fasader, skyvedører, sikkerhetsteknologi og solskjerming. I tillegg til innovative produkter til private boliger og næringsbygg tilbyr Schüco rådgivning og digitale tjenester til alle faser i et prosjekt – fra første idé til design, produksjon og montering. Tjeneste- og produktporteføljen blir komplettert med produksjonsmaskiner og et 360° bærekraftskretsløp.
 
Finn ut mer om Schüco på www.schueco.no.

Schuco Logo