Generelle personvernsretningslinjer for Schüco International KG



1. Innsamling av personopplysninger

Takk for interessen din for Schüco International KG avd. Norge (Schüco). Beskyttelsen av dine personlige opplysninger er viktig for oss. Det er derfor vi ønsker å informere deg om hvilken personlig informasjon vi samler inn når du bruker nettstedet vårt. Personlig informasjon refererer til all informasjon som kan knyttes til deg som en person, f.eks. ditt navn, din adresse, din e-postadresse og ditt brukermønster.

Vår nettside bruker SSL- eller TLS-kryptering når det overføres konfidensielt innhold.

Dette dokumentet kan lastes ned i PDF-format og arkiveres: Link. For å åpne PDF-filen trenger du den kostnadsfrie programvaren Adobe Reader https://www.adobe.com/no eller en tilsvarende programvare som kan håndtere PDF-formatet. Dokumentet kan også skrives ut.

 

2. Behandlingsansvarlig organ for datainnsamling og prosessering

Behandlingsansvarlig i henhold til GDPR artikkel 4 syvende ledd, er

Schüco International KG, avd. Norge  

Innspurten 15

0663 Oslo

Norge

Tel.: +47 23 13 40 80

E-post: norge@schueco.com

Nettside: www.schueco.no

 

Personvernsombudets kontaktdata:

Schüco International KG, avd. Norge  

Innspurten 15

0663 Oslo

Norge

 

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om personvern, kan du sende en e-post til:

datasikkerhet@schueco.com

3. Dine rettigheter

(1) Du har følgende rettigheter ovenfor oss vedrørende dine personopplysninger:

a) Rett til informasjon
b) Rett til korreksjon
c) Rett til å bli slettet (Retten til å bli glemt)
d) Rett til å begrense behandlingen av dine personopplysninger
e) Rett til å få informasjonen om deg overført
f) Rett til å klage
g) Rett til å tilbakekalle samtykke

(2) Du har også rett til å sende inn en klage til Datatilsynet angående vår behandlingen av dine personlige opplysninger.

4. Innsamling av personopplysninger når du besøker nettstedet vårt

(1) Ved informasjonsrelatert bruk av nettsiden, dvs. hvis du ikke registrerer eller på annen måte oppgir informasjon, samler vi bare inn personopplysningene som nettleseren din overfører til serveren vår. All datainnsamling og prosessering blir gjort for spesifikke formål. Dette kan være tekniske krav, kontraktskrav eller på grunn av en forespørsel du har gjort. Hvis du bruker spesielle tjenester på nettstedet vårt, vil vi innhente ditt samtykke til innsamling og behandling av data.

Når du besøker nettsiden vår, samler vi inn følgende data som er teknisk nødvendig for å kunne vise deg nettsiden og for å sikre stabilitet og sikkerhet. Data anvendes også til å rette feil på nettstedet. Det juridiske grunnlaget for databehandlingen er derfor art. 6 avsn. 1 lit. f) GDPR:

  • IP-adresse
  • Dato og klokkeslett for forespørselen
  • Tidsforskjell mot Greenwich Mean Time (GMT)
  • Innhold i forespørselen (konkret side)
  • Tilgangsstatus  /HTTP-statuskode
  • Overført datamengde
  • Nettstedet forespørselen kommer fra
  • Nettleser
  • Operativsystem og brukergrensesnitt, språk og versjon av nettleser

(2) I tillegg til den rent informasjonsrelaterte bruken av nettstedet vårt, tilbyr vi en rekke tjenester du kan bruke ved interesse og etter ditt samtykke til databehandlingen (hjemmel: art. 6 avsn. 1, lit. a) GDPR) f.eks. utsendelse av nyhetsbrev i samsvar med punkt 6 i våre retningslinjer for personvern.

For å gjøre dette, må du oppgi ytterligere personlig informasjon som vi bruker til å yte tjenesten eller kontakte deg, ihht. prinsippene for databehandling fastsatt i disse retningslinjene.

Hvis du ikke oppgir den nødvendige informasjonen, kan vi heller ikke levere tjenesten.

Når det gjelder detaljer, for eksempel samtykke, innvending og tilbakekalling, se våre spesielle personvernsretningslinjer for

  • Den påloggingsbeskyttede delen "Min arbeidsplass"
  • Jobbportalen

3) Cookies / Informasjonskapsler

I tillegg til de tidligere nevnte dataene lagres informasjonskapsler på datamaskinen din når du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler, gjerne kalt cookies, er små tekstfiler som blir lagret på harddisken din og er tilordnet til nettleseren du bruker, gjennom disse informasjonskapslene mottar den som plasserte informasjonskapslene (her vi) noe informasjon. Cookies kan ikke kjøre programmer eller overføre virus til datamaskinen. Informasjonskapslene anvendes for å gjøre nettstedet generelt mer brukervennlig og effektivt.

Bruk av cookies:

a) Dette nettstedet bruker følgende typer informasjonskapsler med omfang og funksjon:

  • Midlertidige cookies/sesjonskapsler (se b)
  • Vedvarende cookies/informasjonskapsler (se c).

b) Midlertidige cookies slettes automatisk når du lukker nettleseren. Dette gjelder spesielt sesjonskapsler. Disse lagrer en såkalt sesjons-ID. Ved hjelp av en sesjons-ID kan flere forespørsler fra nettleseren din huskes i løpet av den samme økten. Det vil si at at datamaskinen din blir gjenkjent når du kommer tilbake til nettstedet vårt. Sesjonskapsler slettes når du logger ut eller lukker nettleseren.

c) Vedvarende informasjonskapsler (for eksempel funksjonen ""Forbli innlogget på denne maskinen"") forblir på datamaskinen selv om du lukker nettleseren og blir automatisk slettet etter en angitt tidsperiode som kan variere fra en informasjonskapsel til en annen. Du kan slette informasjonskapsler når som helst i nettleserens sikkerhetsinnstillinger.