Delta på årets BAU ONLINE

Annethvert år har Europas største byggemesse BAU i München gått av stabelen. For oss har det vært noen minnerike opplevelser, både med tanke på faglig utbytte ved besøk på Schücos utstilling på messen og selvsagt resten av utstillingene på BAU. 

BAU 2021 skulle bli enda bedre enn tidligere. Med mye engasjement og lidenskap satte vi i gang planleggingen. Vi skulle presentere våre systemløsninger i en enda bedre og mer tidsriktig setting. Det gikk ikke slik. Tidlig skjønte vi at det kom til å komme endringer i år.

BAU-messen blir i år et digitalt arrangement. Fra 13 - 15. januar presenterer over 400 utstillere sine spennende nyheter og snakker om kommende trender innen arkitektur, materialer og systemløsninger. Årets hovedtema er «ressurser og gjenvinning». Blant annet kan du være med på live-presentasjoner, digitale konferanser og individuelle samtaler via video med utstillere som man kan registre seg online for.  

Vi står derfor ved lanseringen av et storslagent digitalt arrangement. Vi har gått inn som en av fire Goldsponsorer for å skape en skikkelig virtuell opplevelse av innovative nyheter brakt rett hjem til deg!

Du kan lese mer om BAU ONLINE på www.bau-munich.com

Meld deg på gratis her og registrer deg for 1:1 møter allerede nå. 

Men det er ikke alt! I tillegg til BAU ONLINE så vil vi invitere deg til et ekstra Schüco-arrangement hvor vi presenterer våre nye systemløsninger. Vi gleder oss til det og håper at du har lyst til å bli med på dette også:

 

Schuco-INOW-Kick-Off-Paamelding

 

AKTUELT
Hva du bør vite om støyreduksjon i bygningsfasader
I følge tall fra Miljødirektoratet var 2,1 millioner mennesker i Norge utsatt for støy på mer enn 55dBA utenfor egen bolig i 2014.
Glassfasader i et bærekraftperspektiv
Bærekraft har vært et buzzword helt siden Brundtlandkommisjonens rapport «Vår felles framtid» i 1987. Hva betyr egentlig "bærekraftig?"
Velkommen til juletrelunsjen 2020
Vi inviterer til en litt annerledes juletrelunsj 2020.
Komfort i ramme og glass
Komfort kan beskrives som bekvemmelighet, altså et produkt eller en funksjon som gir en forbedret brukeropplevelse.