Delta på årets BAU ONLINE

Annethvert år har Europas største byggemesse BAU i München gått av stabelen. For oss har det vært noen minnerike opplevelser, både med tanke på faglig utbytte ved besøk på Schücos utstilling på messen og selvsagt resten av utstillingene på BAU. 

BAU 2021 skulle bli enda bedre enn tidligere. Med mye engasjement og lidenskap satte vi i gang planleggingen. Vi skulle presentere våre systemløsninger i en enda bedre og mer tidsriktig setting. Det gikk ikke slik. Tidlig skjønte vi at det kom til å komme endringer i år.

BAU-messen blir i år et digitalt arrangement. Fra 13 - 15. januar presenterer over 400 utstillere sine spennende nyheter og snakker om kommende trender innen arkitektur, materialer og systemløsninger. Årets hovedtema er «ressurser og gjenvinning». Blant annet kan du være med på live-presentasjoner, digitale konferanser og individuelle samtaler via video med utstillere som man kan registre seg online for.  

Vi står derfor ved lanseringen av et storslagent digitalt arrangement. Vi har gått inn som en av fire Goldsponsorer for å skape en skikkelig virtuell opplevelse av innovative nyheter brakt rett hjem til deg!

Du kan lese mer om BAU ONLINE på www.bau-munich.com

Meld deg på gratis her og registrer deg for 1:1 møter allerede nå.

AKTUELT
Fremtidens glassfasader
Gamle bygninger står som bevis for at betong, murverk og tre har lang levetid. For fasader av aluminium og glass har vi erfaringer fra 50-tallet.
Rå natur uten forstyrrende elementer
Villa H i Molde lar moderne arkitektur og innovative løsninger smelte sammen med omgivelsene til en eventyrlig reise fra skogkant til fjord og fjell.
U-verdier og momenter ved valg av vindu
Bygningenes energieffektivitet og totale innvirkning på miljøet er et viktig tema. Varmetap gjennom vinduer utgjør ca 15-25% av det totale varmetapet.
Når arkitektur påvirker helse og trivsel - Sommerhus Reilstad
Omgivelsene våre har betydning for vår fysiske og psykiske helse. Arealutforming, dagslys, farger, luftkvalitet og temperatur påvirker.