photo-1512484457149-266d165a4eca

Juletrelunsj for arkitekter

Oppdatert: 5. desember, 2022
Publisert: 8. november, 2019

Juletrelunsjen har en lang tradisjon i arkitektbransjen og ble arrangert for første gang 1998 med 84 arkitekter tilstede. Arrangementet ble arrangert for tyvende gang i fjor og antallet besøkende har bikket 700, fordelt på de fire vertsbyene.

I år, 2019, er det 22 år siden vi startet opp I Oslo. Julelunsjen har vært i Trondheim i 19 år, Bergen 18 år og 17 år i Stavanger. I 2019 er vi syv partnere som arrangerer juletrelunsjen: Norgips, Weber, Rapp Bomek, Certego, Assa Abloy Entrance System og Pilkongton Norge As og Schüco.

 

Nyhet fra Schüco, Cosentino Norway og Modum Glassindustri AS

Vi gleder oss til å presesentere vår nye Elementfasade UDC 80 på standen vår. Med produkter og ekspertise fra Cosentino Norway AS og Modum Glassindustri AS  er det mulig å integrere Dekton-plater i fasaden. Dekton er et patentert byggevareprodukt fra Cosentino som kan sammenlignes med stein. Modum Glassindustri AS bearbeider platene slik du får de formatene som du trenger for å skape et nytt arkitektonisk uttrykk. Vi gleder oss til å vise deg mer på Juletrelunsjen!

 

Et etterlengtet pusterom

For arkitektene er juletrelunsjen en populær møteplass. Her treffer man kolleger, opplever nyheter, premietrekninger og spiser en deilig julelunsj. I tillegg til at arkitektene blir oppdatert på nyheter fra partnerne er Juletrelunsjen også en arena hvor bedrifter innleder prosjektsamarbeid og enkelte opplever å få jobbtilbud.  I tillegg får de som ønsker det med seg et juletre hjem!

Arrangementet er svært populært og det lønner seg å være raskt ute når påmeldingen åpner for å sikre seg sin plass.

I år, 2019, er vi på følgende tider og steder:

05.12 - Trondheim, Radisson Blu Royal Garden Hotel
10.12 - Bergen, Radisson Blu Royal Hotel (Bryggen)
12.12 - Stavanger, Clarion Stavanger
17.-18.12 - Oslo, The HUB

 

 

thumbnail_image001-1

 

AKTUELT
Bærekraftig skyskraper med en imponerende glassfasade
I bydelen Gårda i Gøteborg finner vi Kineum, en spektakulær bygning som rager høyt til værs med sine 110 meter fordelt på 28 etasjer.
Moderne solskjerming forener estetikk og funksjonalitet
Den mest effektive solskjermingen er når solstrålingen blokkeres før den når et vindu og trenger inn i rommet.
Skreddersydd løsning ned til minste detalj: bolig ved Skudenesfjorden
En spesialtegnet pocketskyvedør, et stort takvindu, et glasshjørne på kjøkkenet og et spennende fargevalg på solskjermingsdukene.
ArchiWalks Trondheim: Fra Solsiden til K-U-K på tre timer
Trondheim har dyktige fasadeentreprenører og mange spennende prosjekter. Dette gjør en ArchiWalk til en lærerik opplevelse.