photo-1512484457149-266d165a4eca

Juletrelunsj for arkitekter

 

Juletrelunsjen har en lang tradisjon i arkitektbransjen og ble arrangert for første gang 1998 med 84 arkitekter tilstede. Arrangementet ble arrangert for tyvende gang i fjor og antallet besøkende har bikket 700, fordelt på de fire vertsbyene. I år er det 22 år siden vi startet opp I Oslo. Julelunsjen har vært i Trondheim i 19 år, Bergen 18 år og 17 år i Stavanger. I 2019 er vi syv partnere som arrangerer juletrelunsjen: Norgips, Weber, Rapp Bomek, Certego, Assa Abloy Entrance System og Pilkongton Norge As og Schüco.

 

Nyhet fra Schüco, Cosentino Norway og Modum Glassindustri AS

Vi gleder oss til å presesentere vår nye Elementfasade UDC 80 på standen vår. Med produkter og ekspertise fra Cosentino Norway AS og Modum Glassindustri AS  er det mulig å integrere Dekton-plater i fasaden. Dekton er et patentert byggevareprodukt fra Cosentino som kan sammenlignes med stein. Modum Glassindustri AS bearbeider platene slik du får de formatene som du trenger for å skape et nytt arkitektonisk uttrykk. Vi gleder oss til å vise deg mer på Juletrelunsjen!

 

Et etterlengtet pusterom

For arkitektene er juletrelunsjen en populær møteplass. Her treffer man kolleger, opplever nyheter, premietrekninger og spiser en deilig julelunsj. I tillegg til at arkitektene blir oppdatert på nyheter fra partnerne er Juletrelunsjen også en arena hvor bedrifter innleder prosjektsamarbeid og enkelte opplever å få jobbtilbud.  I tillegg får de som ønsker det med seg et juletre hjem!

Arrangementet er svært populært og det lønner seg å være raskt ute når påmeldingen åpner for å sikre seg sin plass.

I år er vi på følgende tider og steder:

05.12 - Trondheim, Radisson Blu Royal Garden Hotel
10.12 - Bergen, Radisson Blu Royal Hotel (Bryggen)
12.12 - Stavanger, Clarion Stavanger
17.-18.12 - Oslo, The HUB

 

Sikre deg din plass!

Påmeldingen åpner mandag 11. november klokken 10:00.

thumbnail_image001-1

 

AKTUELT
Omstillingsevne i Koronaens tid
Har du lagt merke til at byggeprosjekter ikke stanser opp til tross for Korona-situasjonen? Hvordan påvirker dette hverdagen til landets ...
Glasskonstruksjoner og motstand mot brann
Fasader, vinduer og dører med glass benyttes i mange situasjoner med krav til brannmotstand. Elementer av aluminium og glass har en mindre ...
Spennende infill-prosjekt med glassfasader
Midt i Bergen sentrum knyttes to eiendommer sammen med kreativ og elegant glass arkitektur.
Glassfasader med stål eller aluminium?
En god kombinasjon av ulike materialer kan bidra til å forsterke det estetiske uttrykket.