photo-1512484457149-266d165a4eca

Juletrelunsj for arkitekter

Oppdatert: 5. desember, 2022
Publisert: 8. november, 2019

Juletrelunsjen har en lang tradisjon i arkitektbransjen og ble arrangert for første gang 1998 med 84 arkitekter tilstede. Arrangementet ble arrangert for tyvende gang i fjor og antallet besøkende har bikket 700, fordelt på de fire vertsbyene.

I år, 2019, er det 22 år siden vi startet opp I Oslo. Julelunsjen har vært i Trondheim i 19 år, Bergen 18 år og 17 år i Stavanger. I 2019 er vi syv partnere som arrangerer juletrelunsjen: Norgips, Weber, Rapp Bomek, Certego, Assa Abloy Entrance System og Pilkongton Norge As og Schüco.

 

Nyhet fra Schüco, Cosentino Norway og Modum Glassindustri AS

Vi gleder oss til å presesentere vår nye Elementfasade UDC 80 på standen vår. Med produkter og ekspertise fra Cosentino Norway AS og Modum Glassindustri AS  er det mulig å integrere Dekton-plater i fasaden. Dekton er et patentert byggevareprodukt fra Cosentino som kan sammenlignes med stein. Modum Glassindustri AS bearbeider platene slik du får de formatene som du trenger for å skape et nytt arkitektonisk uttrykk. Vi gleder oss til å vise deg mer på Juletrelunsjen!

 

Et etterlengtet pusterom

For arkitektene er juletrelunsjen en populær møteplass. Her treffer man kolleger, opplever nyheter, premietrekninger og spiser en deilig julelunsj. I tillegg til at arkitektene blir oppdatert på nyheter fra partnerne er Juletrelunsjen også en arena hvor bedrifter innleder prosjektsamarbeid og enkelte opplever å få jobbtilbud.  I tillegg får de som ønsker det med seg et juletre hjem!

Arrangementet er svært populært og det lønner seg å være raskt ute når påmeldingen åpner for å sikre seg sin plass.

I år, 2019, er vi på følgende tider og steder:

05.12 - Trondheim, Radisson Blu Royal Garden Hotel
10.12 - Bergen, Radisson Blu Royal Hotel (Bryggen)
12.12 - Stavanger, Clarion Stavanger
17.-18.12 - Oslo, The HUB

 

 

thumbnail_image001-1

 

AKTUELT
Glassarkitektur med integrert sikkerhet
Glasspartier i bygninger har behov for sikring. En skiller på personsikkerhet og trygghet mot innbrudd, skudd og eksplosjon.
Familieboligen som bryter med og beriker det tradisjonelle
På Reppe i Trondheim knyttet en arkitekt sammen gamlehuset og et nytt tilbygg på en kreativ og iøyenfallende måte.
En eventyrskog i byen - bli med inn i H.C. Andersens spennende verden
Inspirert av H.C. Andersens eventyr «Fyrtøyet» skapte den japanske stjernearkitekten Kengo Kuma en helt ny verden på 5 600 kvadratmeter.
Stål - et spennende fasademateriale
Jern og stål kan vise til lange tradisjoner som byggemateriale, først som bærende struktur i brukonstruksjoner, etter hvert også i bygninger.