Velkommen til juletrelunsjen 2020

Dette året har bydd på flere utfordringer for oss alle, både privat og på jobb. Til tross for dette så har vi sett at ved samarbeid kommer vi frem til nye løsninger og tilpasser oss de nye “normalene”. 

Vi har alle måtte endre måten i lever på, i liten eller stor grad. Derfor er flott å se hvordan så mange har vist økt empati og forståelse i disse vanskelige tidene. For oss i Schüco har vi selv måtte endre hvordan vi møter kunder, noe som har ført til at vi faktisk har blitt enda mer tilgjengelig. Digitale møter har selvfølgelig økt i antall, men samtidig er vi alltid tilgjengelig for fysiske demoer og gjennomgang av produkter - med gode smittevernrutiner selvsagt. 

Årets førjulstid

Selv om verden er annerledes, så kommer høytiden i full fart mot oss. Vi ønsker alle våre partnere, kunder, leverandører og lesere får en fin førjulstid. Tidligere har vi kunne bidra til førjulstiden med den årlige juletrelunsjen, men i år har vi dessverre ikke mulighet til å møte dere fysisk pga. restriksjonene vi alle kjenner til.

Derfor blir juletrelunsjen også annerledes i år. Vi har valgt et litt annet og spennende format, slik at du kan få med deg nyheter og samtidig vinne fine premier.

I år arrangerer vi nemlig i stedet en julequiz. Innholdet i quizzen består av flere innlegg fra hver av arrangørene og leverandørene, så du får allikevel med deg nyheter og info. Du kan se hvilke leverandører som deltar her.

Vi håper du ønsker å delta og inviter gjerne dine kollegaer. Du finner mer informasjon om quizzen her.

God førjulstid fra oss i Schüco! 

 

AKTUELT
Skyvedører skaper naturlig overgang mellom inne og ute
Med skyvedørsløsninger fra Schüco skapes en kobling mellom inne og ute. Et utsyn uten hinder påvirker følelser og stemning inne.
Schüco Innovation Now - Et år. Tre tema. Mange innovasjoner.
Etter startskuddet med fokus på hovedtemaet «HEALTH – sunn bygning» følger vi nå opp med «SMART – intelligent bygning» og «SECURITY – sikker bygning».
Fremtidens glassfasader
Gamle bygninger står som bevis for at betong, murverk og tre har lang levetid. For fasader av aluminium og glass har vi erfaringer fra 50-tallet.
Rå natur uten forstyrrende elementer
Villa H i Molde lar moderne arkitektur og innovative løsninger smelte sammen med omgivelsene til en eventyrlig reise fra skogkant til fjord og fjell.