Velkommen til juletrelunsjen 2020

Dette året har bydd på flere utfordringer for oss alle, både privat og på jobb. Til tross for dette så har vi sett at ved samarbeid kommer vi frem til nye løsninger og tilpasser oss de nye “normalene”. 

Vi har alle måtte endre måten i lever på, i liten eller stor grad. Derfor er flott å se hvordan så mange har vist økt empati og forståelse i disse vanskelige tidene. For oss i Schüco har vi selv måtte endre hvordan vi møter kunder, noe som har ført til at vi faktisk har blitt enda mer tilgjengelig. Digitale møter har selvfølgelig økt i antall, men samtidig er vi alltid tilgjengelig for fysiske demoer og gjennomgang av produkter - med gode smittevernrutiner selvsagt. 

Årets førjulstid

Selv om verden er annerledes, så kommer høytiden i full fart mot oss. Vi ønsker alle våre partnere, kunder, leverandører og lesere får en fin førjulstid. Tidligere har vi kunne bidra til førjulstiden med den årlige juletrelunsjen, men i år har vi dessverre ikke mulighet til å møte dere fysisk pga. restriksjonene vi alle kjenner til.

Derfor blir juletrelunsjen også annerledes i år. Vi har valgt et litt annet og spennende format, slik at du kan få med deg nyheter og samtidig vinne fine premier.

I år arrangerer vi nemlig i stedet en julequiz. Innholdet i quizzen består av flere innlegg fra hver av arrangørene og leverandørene, så du får allikevel med deg nyheter og info. Du kan se hvilke leverandører som deltar her.

Vi håper du ønsker å delta og inviter gjerne dine kollegaer. Du finner mer informasjon om quizzen her.

God førjulstid fra oss i Schüco! 

 

AKTUELT
Når arkitektur påvirker helse og trivsel - Sommerhus Reilstad
Omgivelsene våre har betydning for vår fysiske og psykiske helse. Arealutforming, dagslys, farger, luftkvalitet og temperatur påvirker.
Delta på årets BAU ONLINE
Annethvert år har Europas største byggemesse BAU i München gått av stabelen.
Hva du bør vite om støyreduksjon i bygningsfasader
I følge tall fra Miljødirektoratet var 2,1 millioner mennesker i Norge utsatt for støy på mer enn 55dBA utenfor egen bolig i 2014.
Glassfasader i et bærekraftperspektiv
Bærekraft har vært et buzzword helt siden Brundtlandkommisjonens rapport «Vår felles framtid» i 1987. Hva betyr egentlig "bærekraftig?"