Velkommen til juletrelunsjen 2020

Oppdatert: 5. desember, 2022
Publisert: 1. desember, 2020

Dette året har bydd på flere utfordringer for oss alle, både privat og på jobb. Til tross for dette så har vi sett at ved samarbeid kommer vi frem til nye løsninger og tilpasser oss de nye “normalene”. 

Vi har alle måtte endre måten i lever på, i liten eller stor grad. Derfor er flott å se hvordan så mange har vist økt empati og forståelse i disse vanskelige tidene. For oss i Schüco har vi selv måtte endre hvordan vi møter kunder, noe som har ført til at vi faktisk har blitt enda mer tilgjengelig. Digitale møter har selvfølgelig økt i antall, men samtidig er vi alltid tilgjengelig for fysiske demoer og gjennomgang av produkter - med gode smittevernrutiner selvsagt. 

Årets førjulstid

Selv om verden er annerledes, så kommer høytiden i full fart mot oss. Vi ønsker alle våre partnere, kunder, leverandører og lesere får en fin førjulstid. Tidligere har vi kunne bidra til førjulstiden med den årlige juletrelunsjen, men i år har vi dessverre ikke mulighet til å møte dere fysisk pga. restriksjonene vi alle kjenner til.

Derfor blir juletrelunsjen også annerledes i år. Vi har valgt et litt annet og spennende format, slik at du kan få med deg nyheter og samtidig vinne fine premier.

I år arrangerer vi nemlig i stedet en julequiz. Innholdet i quizzen består av flere innlegg fra hver av arrangørene og leverandørene, så du får allikevel med deg nyheter og info.

Vi håper du ønsker å delta og inviter gjerne dine kollegaer.

God førjulstid fra oss i Schüco! 

 

AKTUELT
The Bolder - unikt overnattingssted med spektakulær utsikt over Lysefjorden
Høyt over fjorden, omgitt av slående vakker natur, troner de seks designhyttene som inngår i konseptet The Bolder.
Bølgete fasade på Danmarks høyeste bygg - Lighthouse
I Århus’ nye bydel Århus Ø, finner vi Lighthouse – Danmarks høyeste bygg, som har høstet mye ros både nasjonalt og internasjonalt.
Bygninger og bærekraft
Fokus på bærekraft, sirkulær tankegang, rehabilitering og trender. Fornyelse, nytenking og kvalitet i klimamålenes tid.
Bærekraftig skyskraper med en imponerende glassfasade
I bydelen Gårda i Gøteborg finner vi Kineum, en spektakulær bygning som rager høyt til værs med sine 110 meter fordelt på 28 etasjer.