Architects, not Architecture video med Todd Saunders

Architects, not Architecture - Home Edition 2020

Det er usikkert om Architects, not Architecture (AnA) kan gjennomføres i Oslo i år som planlagt. Det betyr likevel ikke at du behøver å gå glipp av spennende, interessante og utfordrende foredrag av de aller beste nasjonale og internasjonale kreftene innenfor faget.

Home Edition 2020

AnA har nemlig lansert Home Edition 2020 som et alternativ for arkitekter som sitter strandet i sine hjemmekontorer over hele Europa. 66 videoforedrag i beste AnA-tradisjon. 66 kjente arkitekter som snakker om sitt syn på livet og på jobben, som forteller sine historier og deler raust av sin erfaring.

Den norske arkitektstanden er også godt representert i dette celebre selskapet, Siv Helene Stangeland, Kjetil Thorsen, og Kari Nissen Brodtkorb for å nevne noen.

siv-helen-stangeland-anaTodd Saunders

Førstemann ut er canadisk-norske Todd Saunders som har drevet Saunders Architecture i Bergen siden 1998. AnA introduserer ham og selskapet hans på denne måten: «The award-winning firm has completed cultural and residential projects around the world, with a bold modern aesthetic that combines a strong sense of place with an emphasis on craftsmanship and meticulous detailing. Every project represents a carefully managed relationship between architecture and nature”. Villa D15 i Haugesund er et av Saunders boligprosjekter, realisert i samarbeid med Alglass Vindu AS. 

Du finner foredraget til Todd Saunders og 65 andre arkitekter her på Home Edition 2020.

Online seminarer

AnA lanserer nå også for første gang online seminarer. Bli med 30. juni og opplev to bemerkelsesverdige arkitekter fra forskjellige deler av verden som vil snakke om deres personlige opplevelser og viktige kreative perioder i deres liv.

– Michel Rojkind, Rojkind Arquitectos, Mexico City www.rojkindarquitectos.com
– Lesley Lokko, architect, academic & writer, New York, www.lesleylokko.com

Ana-Flyer-Virtual-Event-02-4

Andre online seminar som kan være interessante å delta på er:

Torsdag, 18. juni 2020
Individuality in interior design – alternatives to conformity
Marianthi Tatari, UnStudio
OBJECT CARPET

Mandag, 22. juni 2020
Insights into (post-covid-19) Workplaces
Martin Henn, HENN
Mikko Tamminen, Framery

Om Architects not Architecture

Architects not Architecture oppsto i Hamburg i 2015. Ideen har helt siden starten vært å invitere kjente arkitekter til å snakke om seg selv, sin profesjonelle utvikling og veien frem til deres nåværende ståsted, om inspirasjonskilder og erfaringer. Målet er å skape en annen og bedre forståelse av deres arbeid, uten å omtale konkrete prosjekter.

Schüco Norge er sponsor til AnA sine årlige arrangment i Oslo. Årets arrangment er under planlegging og vi vil informere mer om dette når tidspunkt er satt. Utifra dagens situasjon er det mulig arrangementet får en digital form.

PS! Jobber du med å tegne og planlegge bygg med fasader og tak av glass? Da kan du få enkel tilgang til viktig informasjon og dokumenter ved å opprette en gratis konto på Min Arbeidsplass for arkitekter:

Opprett bruker på Min Arbeidsplass 

AKTUELT
Delta på årets BAU ONLINE
Annethvert år har Europas største byggemesse BAU i München gått av stabelen.
Hva du bør vite om støyreduksjon i bygningsfasader
I følge tall fra Miljødirektoratet var 2,1 millioner mennesker i Norge utsatt for støy på mer enn 55dBA utenfor egen bolig i 2014.
Glassfasader i et bærekraftperspektiv
Bærekraft har vært et buzzword helt siden Brundtlandkommisjonens rapport «Vår felles framtid» i 1987. Hva betyr egentlig "bærekraftig?"
Velkommen til juletrelunsjen 2020
Vi inviterer til en litt annerledes juletrelunsj 2020.