Schüco messestand med egen pop-up container

Se glass- og fasadeløsningene - møt menneskene

Oppdatert: 8. august, 2022
Publisert: 13. oktober, 2021

Som nyansatt kundeansvarlig i Schüco Norge har jeg vært så heldig å få delta på de første større messene som er arrangert etter gjenåpningen av samfunnet. Her har jeg fått treffe kunder og partnere som alle er glade for endelig å møtes fysisk. Jeg har gjort meg noen betraktninger etter å ha deltatt på Boligmessen i Ålesund sammen med vår partner Straumsheim Glass og Fasade.

Messer er viktige arenaer hvor kunder og leverandører møtes for å bli bedre kjent. Og aldri har det vært hyggeligere å stå på messe etter så lang tid uten denne muligheten. Det var tydelig at mange satte pris på å møtes fysisk igjen.

Vestlandet viste seg fram fra sin aller beste side med strålende sol og pent vær. Til tross for godværet viste besøkstallene på Boligmessen i Ålesund at nivået var like høyt som sist messen ble holdt i 2019. Alle vi traff var glade for mulighetene til å treffes igjen og vi hadde mange gode dialoger med kunder, arkitekter og partnere.

Enda tydeligere enn tidligere er det at kundene nå er bedre orientert om produkter og løsninger når de henvender seg til oss og våre partnere. Mange har fått inspirasjon og hentet informasjon fra relaterte nettsider, blogger og gjennom fagrelaterte nyhetsbrev. Vi vet hvor viktig det er å møte våre kunder på digitale flater med god og utdypende informasjon. Derfor har vi høy fokus på å tilføre kunnskap og produktinformasjon basert på hva våre kunder etterspør.

På messene får man i tillegg anledning til å se og ta på produktene, og man får snakke med kyndige fagpersoner. Messer og events er derfor viktige arenaer hvor vi knytter sterke relasjoner til våre kunder og får anledning til en enda tettere og mer personlig dialog. Dette verdsetter vi høyt og gir god motivasjon for deltagelse på flere fremtidige arrangement

 

schueco-elverhoey-messestandMed vår moderne pop-up messe container fikk vi høy oppmerksomhet rundt våre dører, skyvedører og foldedører. Dette er høyaktuelle produkter for messens målgrupper. Særlig foldedører er et produkt som vekker stor interesse og som mange ønsket å se nærmere på. Her var vi representert med vår partner Straumsheim Glass og Fasade.

 

Produktene vi viste frem var våre dør og fasadesystem:

  • Foldedøren Schüco ASS70FD
  • Heve/skyvedøren Schüco ASE80HI 1 spors innvendig skyvbar
  • Glassfasaden Schüco FWS50HI Fasadesystem
  • Døren Schüco ADS75SI med DCS (Door Control System) adgangskontroll med fylling fra Adeco.

 

Dette er produkter som mange arkitekter og byggherrer benytter når hus og hyttedrømmer skal realiseres. Du kan hente inspirasjon og se hvordan produktene er benyttet ved å ta en titt på disse flotte referanseprosjektene:

 

Få gratis bok om skyvesystemer her!

 

Nært samarbeid med våre Partnere

På messer og events er vi som oftest representert sammen med våre partnere. I Ålesund deltok vi med Straumsheim Glass og Fasade og i Bergen deltok vi med Kebo Glass.

Schüco Partner består av sertifiserte norske entreprenører, som gjennom mange års erfaring har opparbeidet seg en spesialkompetanse på vinduer, dører og fasader i aluminium til premium boliger i hele Norge.

Krevende værforhold, utfordrende dimensjoner og ønsker fra arkitekter og byggherrer er en del av hverdagen. Produktene skreddersys til hvert boligprosjekt og åpner for stor kreativitet. Med norsk produksjon sikres kvaliteten i hele verdikjeden og minimerer kommunikasjonsveiene - til fordel for byggeprosessen og sluttresultatet.

 

straumsheim-glass-produksjonI tillegg til å jobbe sammen med Straumsheim på stand er det obligatorisk med et besøk i deres verksted og produksjonshall.

 

Vi ser frem til å møte deg på en messe eller arrangement i nær fremtid

Nå som samfunnet er åpnet opp for større arrangement vil vi være tilstede på messer og events igjen slik at vi kan møtes for å se på muligheter og diskutere løsninger. Vi ser frem til å møte deg - også fysisk.

Følg gjerne med på vår Event-side hvor vi vil holde deg oppdatert på messer og arrangement.

 

Få gratis bok om skyvesystemer her!

 

AKTUELT
Glassarkitektur med integrert sikkerhet
Glasspartier i bygninger har behov for sikring. En skiller på personsikkerhet og trygghet mot innbrudd, skudd og eksplosjon.
Familieboligen som bryter med og beriker det tradisjonelle
På Reppe i Trondheim knyttet en arkitekt sammen gamlehuset og et nytt tilbygg på en kreativ og iøyenfallende måte.
En eventyrskog i byen - bli med inn i H.C. Andersens spennende verden
Inspirert av H.C. Andersens eventyr «Fyrtøyet» skapte den japanske stjernearkitekten Kengo Kuma en helt ny verden på 5 600 kvadratmeter.
Stål - et spennende fasademateriale
Jern og stål kan vise til lange tradisjoner som byggemateriale, først som bærende struktur i brukonstruksjoner, etter hvert også i bygninger.